AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kaz yakalamak

Kahve falında beyaz kaz yakalamak

Kahve falında beyaz kaz yakalamak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kaz yakalamak gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Kahve falında beyaz kaz yakalamak iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kaz yakalamak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan kaz yakalamak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında yabani kaz yakalamak gönül kapılarını açacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kaz görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan beyaz kaz görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kaz avlamak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaz sürüsü görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir