Kahve falında beyaz kavun görmek

Kahve falında beyaz kavun görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kavun gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Kahve falında beyaz kavun görmek büyük problemler yaşanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun kavun görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kavun keleği görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işarettir.

Kahve falında tatsız kavun yemek rahatının ve sağlığının bozulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında tarlada kavun görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun satın almak akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalettir.

Kahve falında kavun dilimlemek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir