AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar beyaz görmek

Kahve falında kar beyaz görmek

Kahve falında kar beyaz görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, işlerinin kapanacağına, ailesinin de büyük olacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, büyük borçların altında ezileceğine tabir olunur.

Kahve falında kar beyaz gördüyseniz:

  • Ev ya da aileyle ilgili problemler stres yaratabilir.

Kahve falında kar beyazı görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz karla oynamak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kar yemek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında kar beyaz görmek büyük problemler yaşanacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kar görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yeri beyaz kar görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında dağda beyaz kar görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, ferahlık veren sözler duymaya alamet eder.

Kahve falında beyaz kar yağdığını görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir