AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar beyazı görmek

Kahve falında kar beyazı görmek

Kahve falında kar beyazı görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar beyazı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin sağlığınızla ilgili konulara da zaman ayırmanızı gerektirebilecek bir aydasınız.

Kahve falında yerde beyaz kar görmek gelir kaybedeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kar yemek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar beyazı görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kar yağdığını görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, düze çıkacağına delalettir.

Kahve falında dağda beyaz kar görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kar görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri beyaz kar görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında kar beyaz görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir