AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile bireyleriyle kavga etmek

Kahve falında aile bireyleriyle kavga etmek

Kahve falında aile bireyleriyle kavga etmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına inanılır.

Kahve falında aile bireyleriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bir çok huzursuzluk olabilir.

Kahve falında aile bireyleriyle kavga etmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aile bireylerini görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında aile bireyleriyle tartışmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş aile bireylerini görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Kahve falında aile bireyleri görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aileden biriyle kavga etmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aile içi kavga görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aileden birinin kavga ettiğini görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir