AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile bireyleri görmek

Kahve falında aile bireyleri görmek

Kahve falında aile bireyleri görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalettir.

Kahve falında aile bireyleri gördüyseniz:

  • Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz.

Kahve falında aile bireyleriyle tartışmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aile bireyleriyle kavga etmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine inanılır.

Kahve falında aile bireylerini görmek gözyaşı döküleceğine, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş aile bireylerini görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalettir.

Kahve falında aile bireyleri görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin ailesiyle tanışmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aile kavga görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sarsılacağına işarettir.

Kahve falında aile ve akrabaları görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir