AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden biriyle kavga etmek

Kahve falında aileden biriyle kavga etmek

Kahve falında aileden biriyle kavga etmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aileden biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında aileden birinin kavga ettiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aile içinde kavga görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında aile kavga görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin ailesiyle kavga etmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında aile fertleriyle kavga etmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aile bireyleriyle kavga etmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aileden biriyle kavga etmek hastalıkların sona ereceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aile büyükleriyle kavga etmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir