AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş önlüğü giymek

Kahve falında iş önlüğü giymek

Kahve falında iş önlüğü giymek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet eder.

Kahve falında iş önlüğü giymek gördüyseniz:

  • Mücadele veya rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında beyaz iş önlüğü giymek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işarettir.

Kahve falında iş önlüğü giymek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında iş önlüğü görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iş önlüğü görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında doktor önlüğü giymek moralinin, keyfinin kaçacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı önlük giymek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi okul önlük giymek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, büyük bir işe kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir