AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakta iltihap görmek

Kahve falında kulakta iltihap görmek

Kahve falında kulakta iltihap görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulakta iltihap gördüyseniz:

  • Hesaplamalarınızda farkında olmadan önemli detayları gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kulakta iltihap görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında iltihaplı kulak görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak iltihabı görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, etrafına güzel insanların dolacağına delalet eder.

Kahve falında iltihaplı tırnak görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında memede iltihap görmek büyük miktarda para kazanacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Kahve falında bacakta iltihap görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Kahve falında iltihap kusmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir