AnaSayfa / Genel / Kahve falında hemşirelik okumak

Kahve falında hemşirelik okumak

Kahve falında hemşirelik okumak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, rakiplerine yenileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hemşirelik okumak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Kahve falında hemşirelik okumak küslükleri gidereceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında hemşire forması görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında hemşire öpmek sahip olduklarının da çoğalacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında birini hemşire olarak görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini hemşire olarak görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hemşirenin iğne yaptığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede hemşire görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, birçok iş kapısının açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir