AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz hap görmek

Kahve falında beyaz hap görmek

Kahve falında beyaz hap görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz hap gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında beyaz hap içtiğini görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hap içmek savurgan bir hayat yaşayacağına, bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz hap yutmak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz hap görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, varlıklı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında hapse düştüğünü görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hap kusmak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının hapse girdiğini görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin hapse düştüğünü görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir