AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahududu reçeli görmek

Kahve falında ahududu reçeli görmek

Kahve falında ahududu reçeli görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında ahududu reçeli gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında ahududu reçeli yemek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalettir.

Kahve falında ahududu reçeli görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahududu toplamak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ahududu almak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahududu ağacı görmek onlardan büyük hayır göreceğine, sabırla hayatına devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında ahududu yemek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ahududu görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, kötü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kayısı reçel yemek kazancını bu kişiden elde edeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir