AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahududu ağacı görmek

Kahve falında ahududu ağacı görmek

Kahve falında ahududu ağacı görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ahududu ağacı gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Kahve falında ahududu ağacı görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahududu toplamak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ahududu almak maddi çıkmazların biteceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahududu reçeli yemek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahududu reçeli görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahududu yemek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ahududu görmek hayatının başarılarla dolacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta muz görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir