AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahududu almak

Kahve falında ahududu almak

Kahve falında ahududu almak umutlarını yitireceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kötü giden işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahududu almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Kahve falında ahududu reçeli görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ahududu almak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, özlemelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında ahududu yemek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahududu toplamak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, markasını duyuracağına işaret eder.

Kahve falında ahududu görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahududu ağacı görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işarettir.

Kahve falında ahududu reçeli yemek rahat bir hayat yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir