AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gül koparmak

Kahve falında beyaz gül koparmak

Kahve falında beyaz gül koparmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işin düzeltileceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gül koparmak gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen bir hareketin dahi, süreç içerisinde olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında solmuş beyaz gül görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe ve beyaz gül görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül koklamak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gül hediye almak birikim yapılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gül koparmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hükmünün geçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül toplamak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden beyaz gül almak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir