Kahve falında beyaz gelinlikle kendini görmek

Kahve falında beyaz gelinlikle kendini görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz gelinlikle kendini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi beyaz gelinlik görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gelinlikli birini görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işinde başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı beyaz gelinlik görmek yüzünün de güleceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin beyaz gelinlik görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini beyaz gelinlikle görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, başarısızlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir