AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini beyaz gelinlikle görmek

Kahve falında kendini beyaz gelinlikle görmek

Kahve falında kendini beyaz gelinlikle görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında kendini beyaz gelinlikle gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında gelinlik gibi beyaz elbise giymek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gelinlik giymiş birini görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gelinlik giyip oynamak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini beyaz gelinlikle görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir