AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyaları taşımak

Kahve falında eşyaları taşımak

Kahve falında eşyaları taşımak büyük bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ün yapmayı başaracağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında eşyaları taşımak gördüyseniz:

  • İstekliliğinizle herkesi istediğiniz konulara dahil edebilirsiniz.

Kahve falında ev eşyası taşımak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eve eşya taşımak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına yorulur.

Kahve falında eşya taşımak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında eşyalarını taşımak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eşyaları taşımak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında ev eşyasını taşımak tutumlu bir yaşam süreceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni eşya taşımak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında evin eşyalarını taşımak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, borca batacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir