AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbise satin almak

Kahve falında beyaz elbise satin almak

Kahve falında beyaz elbise satin almak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, düzeninin sarsılacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz elbise satin almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Kahve falında beyaz elbise hediye almak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, özgüveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz elbise vermek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında anneyi beyaz elbiseyle görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının üzerinde beyaz elbise giymek şifaya ve çarelere kavuşacağına, yeni bir ev alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde beyaz elbise giymek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına inanılır.

Kahve falında yeni beyaz elbise giymek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, örnek insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elbise giydirmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir