AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbise giydirmek

Kahve falında beyaz elbise giydirmek

Kahve falında beyaz elbise giydirmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz elbise giydirmek gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar beyaz elbise giymek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işarettir.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz takım elbise giymek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin beyaz elbise giydiğini görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz hac elbisesi giymek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel elbise giymek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz elbise giymek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir