AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz siyah elbise giymek

Kahve falında beyaz siyah elbise giymek

Kahve falında beyaz siyah elbise giymek herkesten ileriye gideceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, alım gücünün artmasına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında beyaz ve siyah elbise giymek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulur.

Kahve falında siyah beyaz elbise giymek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz siyah elbise giymek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz elbise giymek yaptığı hatalardan ders alacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir siyah elbise giymek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek canın derdine düşeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına inanılır.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek çalışmalarının artacağına, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah transparan elbise giymek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir