AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dişli birini görmek

Kahve falında beyaz dişli birini görmek

Kahve falında beyaz dişli birini görmek başarılarının tadına varacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, başarıların çoğalacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz dişli birini gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Kahve falında beyaz dişli kadın görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz dişli birini görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işaret eder.

Kahve falında dişli bebek görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği dişli görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dişli erkek bebek görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın dişli kadın görmek atılıma geçeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği dişli görmek takdir edilen kişi olacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir