AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir konak görmek

Kahve falında büyük bir konak görmek

Kahve falında büyük bir konak görmek gerçek mutluluğu tadacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir konak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğinin farkına varmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük bir konak görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük konak görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ahşap konak görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarihi konak görmek ona özlemle sarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında hükümet konağı görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, işinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz konak görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konak satın almak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta konak görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir