AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük konak görmek

Kahve falında büyük konak görmek

Kahve falında büyük konak görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, bir araya geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulur.

Kahve falında büyük konak gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Kahve falında büyük bir konak görmek yaşam tecrübesi edineceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında büyük konak görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konak satın almak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir konak görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında konak sahibi olmak fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz konak görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında eski konak görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında saçta konak görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir