AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çorapla gezmek

Kahve falında beyaz çorapla gezmek

Kahve falında beyaz çorapla gezmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çorapla gezmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalı, olayların üzerine gitmek yerine, olayların istendiği şekilde ilerlemesini sağlayacak koşulların oluşmasını beklemelisiniz.

Kahve falında beyaz çorapla gezmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işarettir.

Kahve falında çorapla gezmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz muz çorap giymek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül çorap görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında siyah beyaz çorap görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çorap aramak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bebek çorabı görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir