AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapla gezmek

Kahve falında çorapla gezmek

Kahve falında çorapla gezmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bunalıma gireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapla gezmek gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz çorapla gezmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorapla gezmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek hanesinin bollukla dolacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorap ütülemek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çorapı görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına yorulur.

Kahve falında baş parmağı yırtık çorap görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli çorap görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örgü çorap görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir