AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çilek yemek

Kahve falında beyaz çilek yemek

Kahve falında beyaz çilek yemek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çilek yemek gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Kahve falında beyaz çilek yemek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çilek görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulur.

Kahve falında dağ çileği yemek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında çilekli reçel yemek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru çilek yemek doğru karar veremeyeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işarettir.

Kahve falında dalından çilek yemek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgun çilek yemek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek tarlasında çilek yemek kazancının yerine gelmesine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir