AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılmış çamaşırlar görmek

Kahve falında asılmış çamaşırlar görmek

Kahve falında asılmış çamaşırlar görmek çarelere kavuşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında asılmış çamaşırlar gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Kahve falında evin içinde asılı çamaşır görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında telde asılı çamaşır görmek dargınların barışacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe asılmış çamaşır görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe asılı çamaşır görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asılmış çamaşır görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, mal ve mülk sahibi olmaya işaret eder.

Kahve falında asılmış beyaz çamaşır görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında evde çamaşır asılı görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir