AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda asılı çamaşır görmek

Kahve falında balkonda asılı çamaşır görmek

Kahve falında balkonda asılı çamaşır görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, eve kapanacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda asılı çamaşır gördüyseniz:

  • Yıldızlar sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından dedikodu yapmaya itiyor.

Kahve falında balkonda asılı çamaşır görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulur.

Kahve falında balkonda asılı kalmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda asılı halı görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çamaşır asılı görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Kahve falında çamaşırları asılı görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında telde çamaşır asılı görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe asılmış çamaşır görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, alım gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında evde çamaşır asılı görmek sevdiklerini de koruyacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir