AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çakmak görmek

Kahve falında beyaz çakmak görmek

Kahve falında beyaz çakmak görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çakmak gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çakmak görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekiç çakmak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çakmağa gaz doldurmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işarettir.

Kahve falında at nalı çakmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çakmak taşı görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında zippo çakmak görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde çakmak görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak sorunların tek kalemde silineceğine, son model arabaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir