Kahve falında beyaz boya görmek

Kahve falında beyaz boya görmek bazı konularda önayak olunacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz boya gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında beyaz boya görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında saça beyaz boya görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin beyaza boyandığını görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz boyalı oda görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını beyaza boyatmak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz boya almak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top