AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boyalı oda görmek

Kahve falında beyaz boyalı oda görmek

Kahve falında beyaz boyalı oda görmek hayır duaları alacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz boyalı oda gördüyseniz:

  • Yalnız verdiğiniz kararlardan sizi döndürmek için yapılacak baskılara kulak asmamalısınız.

Kahve falında beyaz boyalı oda görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında odanın boyandığını görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin odasını boyatmak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyalı oda görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında sarı boyalı oda görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında odaya boya yapmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah boyalı oda görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boyalı oda görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir