AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bal görmek

Kahve falında beyaz bal görmek

Kahve falında beyaz bal görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bal gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında beyaz bal yemek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bal görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, istediği başarıyı göstereceğine inanılır.

Kahve falında ayağına bal sürmek kısmetinin açık olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil balkabağı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine yorulur.

Kahve falında sulu bal görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal eritmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla bal yemek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında vucuduna bal sürmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir