AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal eritmek

Kahve falında bal eritmek

Kahve falında bal eritmek rahat edileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kazanç ve kar getireceğine, içinin rahat edeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bal eritmek gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Kahve falında bal eritmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sahip olacağı malın faazlalığına delalet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı ermiş görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ermiş insan görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalettir.

Kahve falında ermiş görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ermiş ekin görmek takdir toplayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında er rahman okumak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Kahve falında erzuruma gitmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ermiş mezarı görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir