AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at kovalamak

Kahve falında beyaz at kovalamak

Kahve falında beyaz at kovalamak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz at kovalamak gördüyseniz:

  • Çevrenizle yapacağınız parasal alışverişlerde biraz uyanık olmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz at kovalamak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz atın kovaladığını görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında atın seni kovaladığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kovaladığını görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, işinin ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında at kovalamak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında atı kovalamak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Kahve falında atın kovaladığını görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kedi kovalamak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir