AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın kovaladığını görmek

Kahve falında atın kovaladığını görmek

Kahve falında atın kovaladığını görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın kovaladığını gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında atın seni kovaladığını görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın kovaladığını görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz atın kovaladığını görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz at kovalamak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulur.

Kahve falında at kovaladığını görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine alamet eder.

Kahve falında at kovalamak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında atı kovalamak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kaz kovalamak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir