AnaSayfa / Genel / Kahve falında atı kovalamak

Kahve falında atı kovalamak

Kahve falında atı kovalamak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, iş kaybı yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalet eder.

Kahve falında atı kovalamak gördüyseniz:

  • Maddi konular lehinize ilerleme gösterebilir.

Kahve falında beyaz atın kovaladığını görmek geçineceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at kovaladığını görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında at kovalamak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında beyaz at kovalamak tabiri caizse can bulacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atı kovalamak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında atın seni kovaladığını görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine yorulur.

Kahve falında atın kovaladığını görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir