AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz altın kolye görmek

Kahve falında beyaz altın kolye görmek

Kahve falında beyaz altın kolye görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, prestij sahibi olunacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz altın kolye gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümler iyi görünmenizi sağlayacak.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz altın kolye görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın rengi kolye görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına delalet eder.

Kahve falında incili altın kolye görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında eşinden altın kolye almak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kolye vermek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kolye bulmak insanların yasa ve kedere boğulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir