AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz altın görmek

Kahve falında beyaz altın görmek

Kahve falında beyaz altın görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz altın gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler ilginç iş birliklerine veya ilişkilere neden olabilir.

Kahve falında beyaz altın bilezik takmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz altın takmak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz altın bilezik görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz altın alyans takmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz altın kolye görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz altın yüzük takmak çok zor durumlara düşeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz altın görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz altın almak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, kafasının boşalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir