Kahve falında beyaz akıntı görmek

Kahve falında beyaz akıntı görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz akıntı gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz akıntı görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu su akıntısı görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi akıntı görmek biraz olsun hafifleyeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akıntıda yüzmek işlerinin çok yolunda gideceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında rahimde akıntı görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında akıntıya karşı yüzmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil akıntı görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su akıntısı görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir