AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda tavuk görmek

Kahve falında ahırda tavuk görmek

Kahve falında ahırda tavuk görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahırda tavuk gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında ahırda tavuk görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahır süpürmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda yılan görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş ahır görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahırın yıkıldığını görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, deneyim kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ahırda yatmak içinin de rahat edeceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında ahırda namaz kılmak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yanan ahır görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir