AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda buzağı görmek

Kahve falında ahırda buzağı görmek

Kahve falında ahırda buzağı görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ahırda buzağı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birlikleriniz zayıflıyor.

Kahve falında ahırda buzağı görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında buzağının doğduğunu görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta buzağı görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinde kara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzağı sevmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dana buzağı görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında buzağı kovalamak anlaşmazlıklara düşeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı buzağı görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş buzağı görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir