AnaSayfa / Genel / Kahve falında betona düşmek

Kahve falında betona düşmek

Kahve falında betona düşmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına yorulur.

Kahve falında betona düşmek gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında betona düşmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten betona düşmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beton yıkamak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, şansa delalet etmektedir.

Kahve falında betondan merdiven görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton parçaları görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı yorulur.

Kahve falında beton yemek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beton yol görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında beton delmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir