AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ahırı görmek

Kahve falında at ahırı görmek

Kahve falında at ahırı görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at ahırı gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Kahve falında at ahırı görmek ticaretinin hızlanacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahırda atlar görmek çok yorulacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında ahırda at görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında ahır görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda yumurta görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında domuz ahırı görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ahırda saman görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahır süpürmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir