AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton kırmak

Kahve falında beton kırmak

Kahve falında beton kırmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında beton kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Kahve falında beton kırmak görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında betonu kırmak büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beton kırmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beton harcı görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında beton harcı yapmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine yorulur.

Kahve falında betonda uyumak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında beton atmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında beton merdiven görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir