AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta buzağı görmek

Kahve falında hasta buzağı görmek

Kahve falında hasta buzağı görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, zor durumda kalacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında hasta buzağı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Kahve falında hasta buzağı görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında inek buzağı görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz buzağı doğduğunu görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzağı beslemek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü buzağı görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzağılayan inek görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulur.

Kahve falında üçüz buzağı görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzağının doğduğunu görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir