AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahıra taşınmak

Kahve falında ahıra taşınmak

Kahve falında ahıra taşınmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında ahıra taşınmak gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Kahve falında ahıra taşınmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ahırda inek görmek çok iyi paralar kazanılacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ahır temizlemek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, günah işlemekten korunacağına delalet eder.

Kahve falında ahırda öküz görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet eder.

Kahve falında inek ve ahır görmek huzursuz olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet eder.

Kahve falında ahırda dana görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında ahır süpürmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek aniden evlilik kararı alacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir