AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak akan çay görmek

Kahve falında berrak akan çay görmek

Kahve falında berrak akan çay görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında berrak akan çay gördüyseniz:

  • İşe yarar çözümler bulmanın çözümün dışında da olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında berrak akan çay görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak akan su görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak akan dere görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında akan berrak su görmek kazancının düşeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında akan çay görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına alamet eder.

Kahve falında berrak havuzda yüzmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında berrak su deniz görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak suyun aktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir