AnaSayfa / Genel / Kahve falında beraber yürümek

Kahve falında beraber yürümek

Kahve falında beraber yürümek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beraber yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi dolu ilişkiler geliştirilmeyi bekliyor.

Kahve falında biriyle beraber yürümek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Kahve falında beraber yürümek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla beraber yürümek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bi kızla beraber olmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle beraber ağlamak rızkın genişleyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle beraber yemek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işaret eder.

Kahve falında kocanla beraber olmak hayatındaki rahatlığın artacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir