AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi kızla beraber olmak

Kahve falında bi kızla beraber olmak

Kahve falında bi kızla beraber olmak hayırlı kararlar verileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında bi kızla beraber olmak gördüyseniz:

  • Daha renkli bir sosyal yaşam veya sportif faaliyetler nedeniyle yorulabilirsiniz.

Kahve falında bi kızla beraber olmak geçim kaygısı duymayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızla beraber olmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kızla beraber olmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızla beraber olmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle beraber gitmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balıkla beraber yüzmek muradına ereceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Kahve falında beraber yemek yemek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklarla beraber yüzmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir